Programma Bospop 2023 is compleet

Riverside, The Waterboys, Harlem Lake, Sven Hammond, Voltage, Ten Times A Million en Träcksäck zijn de laatste toevoegingen voor het programma van Bospop 2023.

Riverside

Riverside is een progressieve-rock- en progressieve-metalgroep uit Warschau, Polen en timmert inmiddels al ruim 20 jaar aan de weg. In die tijd bracht de band bijna jaarlijks nieuwe muziek uit. De band wordt omschreven als een mengeling van acts als Anathema, Dream Theater, Porcupine Tree en Opeth. Metal, symfonische en psychedelische rock voeren de boventoon, met misschien wel als belangrijkste ingrediënt de zware baslijnen en meeslepende gitaarsolo’s. Een must-see voor de progrockers onder de bezoekers.

The Waterboys

De Schotse folkrockband keert terug naar Bospop. Vijf keer eerder waren Mike Scott en zijn kompanen te gast in Weert, en ieder optreden smaakte weer naar een beetje meer. Nadat de band de eerste successen beleefde in de jaren ’80, keerde Scott in 2000 terug als The Waterboys in diverse formaties. Hun meest recente album ‘All Souls Hill’ staat wederom boordevol geslaagde nummers, zelfs zonder het kenmerkende vioolgeluid. Dat belooft wat voor het komende festivalseizoen.

Het hoofdprogramma

Vrijdag 7 juli

Simply Red, Rag’n’Bone Man, The Analogues, Clouseau, Young Gun Silver Fox, BZB, Blackbird, DAAN & Harlem Lake.

Zaterdag 8 juli

Porcupine Tree, +LĪVE+, Nile Rodgers & Chic, Rowwen Hèze, The White Buffalo, Stahlzeit, ISE, Riverside, Sven Hammond, Träcksäck, Voltage, Ray Wilson, Ten Times A Million.

Zondag 9 juli

Zucchero, Joe Bonamassa, Racoon, Billy F Gibbons, Eric Steckel, DI-RECT, Son Mieux, Southside Johnny & The Asbury Jukes, The BossHoss, King King, Leif de Leeuw Band, Boaz, The Waterboys.

Op Bospop treden tientallen internationale artiesten op, verdeeld over meerdere podia. Daarnaast is er ook een derde podium met een apart programma. Er is een gezellige camping met de benodigde faciliteiten, een 24-uurs tent en een sfeervolle festivalmarkt. Op de website www.bospop.nl staat alle beschikbare informatie over het festival, de artiesten en de kampeermogelijkheden. Stichting Bospop en MOJO presenteren.

Bospop 20323

  • Vrijdag 7, zaterdag 8 en zondag 9 juli 2023 op Evenemententerrein A2 Weert-Noord.
  • Dagkaarten: €87,50 (excl. €5 servicekosten)
  • Weekendkaarten (vrij, za, zo): €197,50 (excl. €5 servicekosten)

Bospop wordt mede mogelijk gemaakt door Radio Veronica.

Voor meer info over de voorverkoopadressen en online verkoop, bezoek de tickets pagina.