Politieke vragen over functioneren City Marketing in Weert

Algemeen Politiek Weert 3 reacties 1 min. leestijd

De fractie van DUS Weert heeft schriftelijk een aantal vragen gesteld aan het college van burgemeester en wethouders over de stichting City Marketing Weert.

De stichting heeft in 2022 een subsidie van €375.000 ontvangen en er zijn afspraken gemaakt over de verwachtingen ten aanzien van de uitvoering van plannen. DUS Weert wil graag mondeling antwoord op deze vragen tijdens de commissievergadering van 5 april aanstaande.

De vragen hebben betrekking op de bezetting van het personeel, de problemen bij City Marketing, de evaluatie over 2022, de kosten en uitgaven vanaf april 2021, de stand van zaken van het mediaplan en de uitvoering van het activiteitenplan 2022. Ook wil de fractie weten op welke momenten er overleg is geweest tussen de gemeente en de stichting en of de gemeente controle heeft uitgevoerd op de voortgang van de plannen.

Verder vraagt DUS Weert om een schets van de huidige situatie door de portefeuillehouder en willen ze weten waarom City Marketing niet functioneert zoals het zou moeten.

DUS Weert ziet de beantwoording van het college met belangstelling tegemoet en hoopt op een constructief gesprek tijdens de commissie van 5 april aanstaande.

Bekijk de vragen: https://iwdg.nl/3Kh9OmG (PDF)

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
3 reacties