Schooljeugd Tungelroy overhandigt petitie fietscrossbaan aan wethouder

Algemeen Dorpen Tungelroy Weert 1 reactie 1 min. leestijd
Ingestuurde foto

Vrijdag heeft de schooljeugd van basisschool Tungelder bezoek gehad van Wethouder Lizbeth Steinbach. Reden hiervan was dat de schooljeugd bij het Dorpsoverleg Tungelroy een brief had ingediend om te vragen of er in Tungelroy een fietscrossbaan zou kunnen komen.

Het Dorpsoverleg Tungelroy vond het een geweldig initiatief waarna ze contact hebben gezocht met de gemeente om de wethouder uit te nodigen om zo zelf de petitie met de behorende handtekeningen in ontvangst te komen nemen, waarbij natuurlijk ook de getekende ontwerpen niet mochten ontbreken.

Lizbeth Steinbach en Cheryll Verhoeven (Regisseur Leefbaarheid) namen de uitnodiging aan en bezochten vrijdag basisschool Tungelder. Na een korte rondleiding door de basisschool werd door Ruben, namens de schooljeugd de petitie aangeboden aan wethouder Steinbach en het Dorpsoverleg Tungelroy.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
1 reactie