Magical World of Circus komt naar Nederweert én Weert

Algemeen Uitgaan Weert Reageer 2 min. leestijd

Hooggeërd publiek, Sandor Donnert’s Magical World of Circus komt naar Nederweert en Weert. Sandor Donnert is een internationale showregisseur en heeft zijn eigen circusartiestenagency. Hij is met name actief in Europa, maar reist de hele wereld af om zijn werk te verrichten.

Als gekende agent voor circusartiesten selecteert hij de meest indrukwekkende acts die het publiek versteld laat staan. Deze ervaringen brengt hij voor jou samen in een circusshow met internationaal bekroonde artiesten. Ruim twee uur spanning en sensatie in en boven de circuspiste.

Zo kun je genieten van talent van eigen bodem Ezra Veldman met razendsnelle Diabolo’s. Maakt Clown Marco Mariani zowel klein als groot aan het lachen. Het duo Melanconio en miss Stefania tonen bijzondere kunsten boven in de nok van het circus en verbazen de Skating Donnerts je met spectaculaire rolschaatsacrobatiek. Ook hebben ze de duivenfluisteraar Andrejs Fjodorovs kunnen contracteren, zoiets heb je nog nooit gezien.

Nederweert

Nederweert heeft de première van 2023, hier zal de nieuwe show namelijk voor de eerste keer te zien zijn. De Magical World of Circus zal optredens geven in Nederweert van 31 maart t/m 2 april aan de Florastraat. De voorstellingen vinden plaats op Vrijdag om 16.00 , zaterdag om 15.00 en 19.00 uur en zondag 14.00 uur.

Weert

De Magical World of Circus zal optredens geven in Weert van 7 t/m 10 april aan de Maaslandlaan. De voorstellingen vinden plaats op Goede Vrijdag om 15.00, zaterdag om 15.00 en 19.00 en beide paasdagen om 14.00 uur.

Meer informatie en ticketverkoop vind je via de website: www.magicalworldofcircus.com. Volg het circus ook op Facebook via: www.facebook.com/magicalworldofcircus.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Tags:
Deel dit bericht
Geef reactie