Tiende editie zwemsportdag voor mensen met een beperking

Algemeen Sport Weert Reageer 1 min. leestijd
Archieffoto

Waterratten opgelet: jullie mogen weer! Zaterdag 22 april 2023 vindt de jaarlijkse regionale zwemsportdag voor mensen met een beperking plaats. Deze dag wordt georganiseerd door Zwembad De IJzeren Man, Iedereen Kan Sporten Midden-Limburg, Punt Welzijn en PSW Vrije Tijd. Het zwembad opent tussen 13.00 uur en 17.00 uur gratis zijn deuren om alle mensen met een beperking een onvergetelijke dag te bezorgen.

Programma

Het programma bestaat uit een gezamenlijke warming-up en verschillende zwemsportactiviteiten, waaronder aquazumba (dansen in het water), aquaspinning (fietsen in het water), waterbasketbal en een glijbaanrace. Ook dit jaar kunnen de deelnemers weer een echte stormbaan bedwingen. De dag wordt afgesloten met discozwemmen. Ook biedt de organisatie alle deelnemers een frietje of gezonde snack aan.

Aanmelden

Deze dag is speciaal voor kinderen en volwassen met een beperking en hun begeleiding. De toegang is na aanmelding gratis. Opgeven voor deze dag kan tot 10 april via www.iedereenkansporten.nl/middenlimburg. Voor vragen kun je terecht bij Pauline Schrooten: [email protected].

Locatie: Zwembad De IJzeren Man, Geurtsvenweg 1 in Weert.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie