Vakantieweek De Klimroos groot succes

Budel – Op maandag 20 maart stonden er maar liefst 25 deelnemers en 11 begeleiders bij De Klimroosboerderij in Budel. De twee jongste deelnemers pas 12, de oudste 83 jaar. De jongste begeleider 20, de oudste 80 jaar. Iedereen op zijn of haar manier uniek en allemaal op weg naar een vakantieweek waarin je onbeperkt jezelf mag zijn.

Op naar Maasmechelen

Met een busje en een aanhangwagen voor de nodige rolstoelen en rollators reisde het gezelschap af naar vakantiepark Fabiola in Maasmechelen. Dit vakantiepark is speciaal ingericht voor mensen met een beperking.

De deelnemers en begeleiders van De Klimroos hebben deze week dan ook volop genoten van onder andere een verkenningstour per trein, diverse sportieve activiteiten en heel veel muziek. Er werd gezwommen en gebubbeld, maar ook gesnookerd en gekart. Gezongen, gedanst en ontspannen. En op de laatste avond genoot het gezelschap ondanks de harde wind van een heerlijke barbecue.

De bestuursleden en vrijwilligers kijken terug op een fantastische week waarin mensen met een fysieke en/of verstandelijke beperking elkaar ontmoetten op een prachtige locatie. Een vakantieweek waarin ze de deelnemers niet in een hokje stopten, maar in hun hart.

Discomiddag op 1 april

Op zaterdag 1 april staat er van 14.00 tot 17.00 uur weer een discomiddag op het programma bij De Klimroos. De entree is gratis en inclusief een drankje. Ook als je nog geen lid bent ben je welkom om een kijkje te nemen.