Voor het eerst sinds corona weer Tapzînge bij De SooS

Op zondagmiddag 2 april vanaf 14.30 uur organiseert mannenkoor Manoeuvre uit Weert na drie jaar stilte vanwege corona wederom het fameuze Tapzînge. Het evenement vindt plaats in stadscafé De SooS aan de Markt te Weert. De geplande eindtijd is 19.00 uur.

Meezingfestijn

Voor wie het niet meer weet: Tapzînge is een meezingfestijn waarbij niet zozeer de zangkunsten maar de gezelligheid voorop staat. Ruim vier uur lang brengen de mannen van Manoeuvre een breed en zorgvuldig samengesteld programma op de planken, waarbij niemand de kaken op elkaar kan houden. “In het café kan iedereen zingen”, luidt het motto. Het repertoire loopt van André Hazes tot Ramses Shaffy, maar ook staan er bijvoorbeeld Duitse, Italiaanse en Franse medleys op het programma plus een meeslepende Amsterdamse medley. Iedereen kan meedoen en gaat een geweldige middag beleven.

Gelegenheidsband

Als vanouds worden de zangers van Manoeuvre ondersteund door een gelegenheidsband met pianist/koorleider Noël Seerden, accordeonist Bèrke Donkers, drummer Jules Hoeben, bassist Jan van Dooren, gitaristen Jos van Dooren en Martijn Mennen. De hoofdrol is echter voor het publiek. Iedereen kan zich laten horen.

Ingrediënten voor een gezellige middag

De entree voor deze geweldige middag bedraagt € 4,-. Teksten zijn te volgen via diverse grote schermen en drankjes kunnen tegen normale tarieven worden besteld. Ook worden er hartige snacks geserveerd. Kortom: alle ingrediënten voor een gezellige middag zijn aanwezig. Zo’n week of zes na de vastelaovendj mag dat wel weer een keertje.