Voorjaarsmarkt in Buurthuis Moesel

Markt in Buurthuis Moesel - Fotograaf: Theo Van de Winkel

Op zondag 2 april aanstaande vindt er weer een gezellige voorjaarsmarkt plaats in Buurthuis Moesel gelegen aan de Christinelaan 25 in Weert.

Lekker langs de tafels struinen op zoek naar dat ene leuke item wat nog ontbreekt in je collectie of gewoon dat andere must-have item. Particulieren bieden deze dag hun spullen aan waardoor er een groot assortiment aan spullen aanwezig is.

Ruik je de vers gebakken wafels al? Dat kan kloppen, want ook die worden weer vers gebakken tijdens de markt.

De deuren gaan om 11.00 uur open en de markt duurt tot 15.00 uur. De entree is gratis

Tafelverhuur

Er zijn nog een paar tafels te huur. Particulieren kunnen een tafel huren voor de verkoop van gebruikte goederen. Voor meer informatie hierover kun je contact opnemen met via telefoonnummer 06-51938989 of [email protected].