Burgerme heeft de deuren geopend aan de Oelemarkt

Vandaag zijn de deuren van Burgerme aan de Oelemarkt open gegaan.

Burgerme is gevestigd aan de Oelemarkt 1, het pand waar vroeger ‘Snack Pier’ en ‘Cafetaria Betty’ in waren gevestigd. Na jaren van leegstand heeft de horecazaak een opknapbeurt gekregen en vandaag konden de deuren dan eindelijk open.

De keten verenigt het meest populaire fastfood product “hamburgers” met de snelst groeiende business “food delivery”. Maar je kan ze ook ophalen of ter plaatse nuttigen. Verder kun je er ook fingerfood, salades en milkshakes krijgen.

Burgerme in Weert is elke dag geopend van 11.00 tot 23.00 uur. Meer informatie en de menukaart kun je vinden via: burgerme.nl.

Ondernemer

Ondernemer Ronald van der Steen runt de Burgerme-vestiging in Weert. Ronald runt al jaren samen met zijn moeder een cateringbedrijf in Waalre. Tijdens de corona vielen de catering-opdrachten volledig stil en moesten ze opzoek naar een andere invulling. Zo is uiteindelijk Weert op het pad van Ronald gekomen.

Kortingscode

Met de opening-actiecode: 5729 krijg je een extra burger gratis bij je bestelling. Deze code is geldig tot 31 juli 2022.

Vacatures

Lijkt het je leuk om bij Burgerme te werken? Er zijn nog vacatures voor keukenmedewerker en bezorger.