Burgemeester en wethouders gaan in gesprek met inwoners van Tungelroy

Algemeen Dorpen Tungelroy Reageer 2 min. leestijd

De burgemeester en wethouders van Weert maken dinsdag 18 april kennis met de inwoners van Tungelroy en gaan met hen in gesprek. Dit college is nu een jaartje aan de slag en vindt het belangrijk om regelmatig met inwoners te praten over onderwerpen die bij hen spelen. De inwoners van Tungelroy zijn vanaf 19.30 uur welkom in ‘de Blokhut’ van Scouting Tungelroy.

De gemeente organiseert deze avond samen met Dorpsoverleg Tungelroy. Door de samenwerking met het Dorpsoverleg hoopt het college veel inwoners te spreken en de onderwerpen te raken die spelen in het dorp.

Samen in gesprek

Samen Doen, eerlijk, sociaal en ambitieus’ is het programma waaraan het college deze periode werkt. Door kennis te maken en gesprekken te voeren met inwoners krijgt het college er zicht op of de aanpak aansluit bij hun behoeften en beleving. Bovendien hoopt het college deze aanpak te versterken met ideeën en tips van de inwoners zelf. De bijeenkomst in Tungelroy is de tweede uit een reeks bijeenkomsten van het college met inwoners. Hierna komen ook andere wijken en dorpen aan de beurt.

Visie voor Weert 2030

Aan het collegeprogramma ligt de visie Weert 2030 ‘Verwonder je in de groene thuishaven Weert’ ten grondslag. Deze visie werd in 2020/2021 samen met inwoners en partners gemaakt. In de visie staat wat de gemeente samen met inwoners en partners voor elkaar wil krijgen; hoe Weert er over een aantal jaar uit zou moeten zien. Dit bestuur draagt hieraan bij met allerlei plannen en projecten, maar denkt en werkt ook graag mee aan initiatieven uit de samenleving.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie