Ei ei ei, op Leuken zijn ze blij

Een ontmoeting met de paashaas en tientallen eieren en chocoladepaashazen die verstopt lagen in vogelhuisjes, achter boomstammen en tussen de speeltoestellen: het was één groot feest afgelopen zaterdagmiddag in het Luuëkerpârk.

Om 16.00 uur werd het startschot gegeven en renden de kinderen het park in. De kleintjes vooraan, de grotere kinderen achteraan. Binnen een mum van tijd hadden ze vrijwel alle paaslekkernijen gevonden, al bleken een paar exemplaren wel erg goed verstopt te zijn. De paashaas had dus goed zijn best gedaan en wilde na al dat harde werken maar al te graag met de jonge speurneuzen op de foto.

Ondertussen werden alle eieren en chocoladepaashazen verzameld, zodat ze eerlijk verdeeld konden worden over de vele enthousiaste kinderhandjes. Met talloze mooie verhalen en mandjes vol lekkers keerden ze tevreden weer huiswaarts.


Een fotobijdrage van Theo Van de Winkel