Generale repetitie Percussiegroep Fanfare Concordia

Algemeen Nederweert Reageer 1 min. leestijd
Foto door Maurice Teuwen

Leveroy – Vrijdag 14 april van 18.30 – 19.00 uur houdt de Percussiegroep van Fanfare Concordia haar generale repetitie voor de Open Nederlandse Slagwerkkampioenschappen (ONSK) in Zutphen. De generale repetitie wordt gehouden in Gemeenschapshuis Pestoeërskoel, Sillenhoek 4 in Leveroy. Iedereen is van harte welkom om te komen luisteren en de entree is gratis.

Generale repetitie

Tijdens het ONSK wordt één werk gespeeld van circa 10 minuten. Voor de Percussiegroep is dat The Hunt van Martijn Oostra. Tijdens de generale repetitie zullen de slagwerkers het werk tweemaal achter elkaar uitvoeren. 

Topklasse Ongestemd

De percussiegroep van Fanfare Concordia uit Leveroy neemt op zaterdag 15 april deel aan het ONSK in Zutphen. De slagwerkgroep komt uit in de Topklasse Ongestemd en zal om circa 18.30 uur spelen in Theater Hanzehof Zutphen.

Het is de tweede keer dat de percussiegroep hieraan deelneemt. In 2019 wisten de slagwerkers met de Nederlandse titel naar huis te komen onder leiding van dirigent Roy Janssen. Ditmaal staat de groep onder leiding van hun nieuwe dirigent Guido Pouwels en doen ze opnieuw een gooi naar de Nederlandse titel.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie