Gezellige start van de Oranjevrijmarkt in Weert

Woensdag is in Weert de Oranjevrijmarkt van start gegaan en het was meteen druk. Een uur voor aanvang begonnen mensen al met het uitpakken van hun spullen en bijna de gehele singelring van Weert was bezet met verkopers. De sfeer was gemoedelijk en er heerste een gezellige Koningsdag-ambiance.

Tal van verschillende tweedehands producten kregen een nieuw leven via de vrijmarkt. Er werd zelfs vanaf een balkon zaken gedaan. Kinderen dansten om een centje bij te verdienen en de zintuigen werden geprikkeld door muziek, geur van eten en alle producten die werden aangeboden op de vrijmarkt. Er waren wafels gebakken die werden verkocht door kinderen en een man op een accordion zorgde voor een extra gezellige sfeer.

De vrijmarkt duurt nog tot donderdag (Koningsdag) 16.00 uur, dus er is nog genoeg tijd om te komen snuffelen tussen de kraampjes en verkoopplaatsen. Op Koningsdag kun je op de Nieuwe Markt en Oelemarkt ook nog genieten van muziek met diverse bands. Op de Langpoort kun je deelnemen aan het Koningsschieten.

De weersvoorspellingen voor morgen zijn gunstig, dus dat wordt genieten.

Bekijk een sfeerimpressie via Youtube: https://youtu.be/qG1mNHHni6U