Nieuwe wijkagenten stellen zich voor

2 reacties
Foto via Instagram (@wijkagenten_weert)

De nieuwe wijkagenten van Weert ‘Noord-Oost’ en de dorpen Stramproy, Tungelroy, Altweerterheide en Swartbroek (STAS) stellen zich graag aan je voor.

Yvo, Emy en Don zijn enthousiast om aan de slag te gaan en zijn van plan om de komende tijd op verschillende plekken in de wijk te verschijnen om zichzelf te introduceren aan de gemeenschap.

Op de koffie

Op 1 mei 2023 zijn de wijkagenten te vinden zijn op het Molenakkerplein in Weert tussen 15.00 uur en 17.00 uur. En op het Vrakkerplein in Weert van 19.00 uur tot 21.00 uur. De wijkagenten nodigen iedereen uit om langs te komen voor een kopje koffie (met wat lekkers) en een praatje.

Contact

In geval van nood moeten inwoners altijd 112 bellen. Voor niet-dringende zaken kan men contact opnemen met 0900-8844 of een bericht sturen via politie.nl. Natuurlijk zijn Yvo, Emy en Don ook te benaderen als men ze in de wijk tegenkomt. De drie staan altijd klaar om te helpen en hun diensten aan te bieden aan de inwoners van de regio.

Een overzicht van alle wijkagenten vind je via de website politie.nl. Via deze pagina kun je de wijkagenten ook een digitaal berichtje sturen. Je kan de wijkagenten ook volgen via Facebook en Instagram.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
2 reacties