Klok tikt voor nieuwe BIZ: laatste dagen om te stemmen

3 reacties

Met nog maar een paar dagen te gaan om te stemmen tikt de klok voor een nieuwe BIZ in Weert. Alle ondernemers in de binnenstad ontvingen vorige week een stembiljet waarmee zij zich tot en met zondag 16 april kunnen uitspreken voor de oprichting van zo’ n nieuwe bedrijveninvesteringszone.

BIZ ondernemers

Doelstellingen van de nieuwe BIZ zijn onder andere het verbeteren van de communicatie over en promotie van de binnenstad, evenals het contact tussen ondernemers onderling. Daarnaast wil het bestuur van de BIZ de binnenstad weer aantrekkelijker maken voor bezoekers, zowel nu als in de toekomst. Dat kan door middel van bijvoorbeeld feestverlichting en hanging baskets, maar vooral ook door het opzetten van consumentenacties en het organiseren van activiteiten die de binnenstad weer laten bruisen.

Ga voor meer informatie naar de Facebook-pagina van de BIZ: https://www.facebook.com/wijzijnweert

Stemmen tellen

Op vrijdag 21 april zal de notaris de stemmen tellen en bekendmaken of er voldoende animo is voor de nieuwe BIZ. Dit is het geval wanneer minimaal de helft van de gevestigde ondernemers uit de binnenstad zijn stem uitbrengt en minimaal tweederde van deze groep vóór de BIZ stemt.

Bekijk hier een video: https://youtu.be/NSscp6yrqHY

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
3 reacties