Muziek Verbindt! in het Munttheater

Op zondagmiddag 7 mei vindt in het Munttheater een uniek concert plaats. Harmonie St. Joseph 1880 gaat, in samenwerking met LVO Weert en Provisus, de muzikale verbinding aan met een groot aantal jonge musici die hebben opgetreden tijdens het Muziekgala van LVO Weert (de vier Weerter middelbare scholen van de Stichting Limburgs Voortgezet Onderwijs).

Energieke samenwerking

Mesmerized, Included, Jamie & Merith, Jop, Esmee & Evi, Michelle, Cis – het is een greep uit de jonge musici die, deze keer samen met het harmonieorkest van St. Joseph 1880, terugkeren op het podium van het Munttheater en in de schijnwerpers staan. Een keur aan muziekstijlen zal voorbij komen. In deze energieke samenwerking passeert muziek van o.a. Suzan en Freek, Billie Eilish, maar ook van de Red Hot Chili Peppers en Hans Zimmer de revue.

Het harmonieorkest, onder de vertrouwde leiding van dirigent Bart Deckers, zal in verschillende samenstellingen (van bigband tot houtensemble) de begeleiding van de jonge talenten op zich nemen. Niet alleen de samenstelling van het orkest zal veranderen, maar ook de muzikale leiding zal soms anders zijn. Harmonielid en professioneel slagwerker Sjoerd Ceelen, normaal gesproken dirigent van diverse slagwerkgroepen, zal nu zijn dirigeerkunsten vertonen op de bok van het harmonieorkest. De presentatie van deze middag is in handen van Anne Rutten.

Praktische informatie

Kaarten zijn voor € 15,- per persoon te bestellen via https://www.munttheater.nl. De theaterkassa is geopend op donderdag en vrijdag van 13.00 tot 16.00 uur en één uur voor aanvang van de voorstelling. 

Ga voor meer informatie naar www.weertharmonie.nl.