Wijkagenten vullen middag met verzoeken van inwoners

4 reacties

De wijkagenten Don, Yvo en Emy vragen inwoners van de wijken Biest, Leuken, Molenakker, Boshoven, Laar, Laarveld, Groenewoud, Tungelroy, Altweerterheide, Swartbroek en Stramproy om te bepalen wat zij op dinsdagmiddag 5 maart gaan doen.

Samen met hun wijkteam willen de agenten deze middag zo veel mogelijk verzoeken oppakken. “Denk hierbij aan snelheidscontroles, overlastplekken controleren, verdachte situaties of gewoon een gesprek met een van ons! Deze middag bepalen jullie waar wij ons mee bezig houden”, aldus de wijkagenten via Facebook.

Middels een reactie of privébericht aan het team kun je laten weten waar je de wijkagenten op 5 maart graag wilt zien.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
4 reacties