Ondanks verlies bereiken de vrouwen van BAL de play-offs

Algemeen Sport Weert Reageer 1 min. leestijd
Foto door Jos van Moorsel

Op zaterdag 1 april speelden de vrouwen van BAL tegen de dames van Topkip/Lions uit Landsmeer. Deze dames kwamen voortvarend uit de startblokken waardoor de vrouwen van BAL al snel 9 punten achter stonden. Ze herstelden zich goed en mede door twee driepunters van Floor Bohré eindigde het eerste kwart met een stand van 17-15. 

Het tweede kwart is er wederom een bliksemstart van TopKip waardoor het verschil in punten snel oploopt. In het derde kwart vallen de driepunters aan de kant van TopKip en kan BAL nauwelijks punten scoren. Een mooie driepunter van Hinke Houben en een fanatieke start van het vierde kwart kunnen helaas niet voor een winst zorgen. Eindstand: 76-52 (Q1 17-15, Q2 41-24, Q3 62-34).

Ondanks het verlies gaan de dames van BAL naar de play-offs. Dit dankzij het verlies van naaste concurrent Martini Sparks tegen Lekdetec uit Bemmel.

Komende wedstrijden

De eerste play-off wedstrijd is op dinsdag 4 april om 20.30 uur in Den Helder. De return zal plaatsvinden op zaterdag 8 april om 20.00 uur in sporthal Boshoven.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie