Oshean Brathwaite van BAL is Rising Star of the Year

Algemeen Sport Weert Reageer 1 min. leestijd

Nadat vorig jaar Sander Hollanders er met de eer vandoor ging, is dit jaar wederom een talent van Basketbal Academie Limburg gekozen als ‘Rising Star of the Year’. Geboren Weertenaar Oshean Brathwaite is het grootste basketbaltalent onder de 21 jaar van Nederland.

De 20-jarige pointguard begon toen hij vier jaar oud was bij de peanuts in Weert. Hij doorliep de hele opleiding bij BAL en tekende in 2021 zijn eerste contact bij het eerste team. Hier heeft hij zich razendsnel ontwikkeld tot een vaste waarde voor het team.

Zijn beste wedstrijd tot nu toe was op 10 december, toen noteerde hij maar liefst 36 punten (5 driepunters) en 6 assists. Afgelopen week nog was Oshean in de wedstrijd in Brussel goed voor 16 punten en 11 assists.

Van harte gefeliciteerd Oshean!

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie