Ralf en Inge nemen De Schuttershoeve over van Laurens en Katja

Na negen jaar vol passie en plezier te hebben gewerkt in De Schuttershoeve, hebben Laurens en Katja besloten om de zaak over te dragen aan Ralf en Inge. Vanaf 1 juni zullen Ralf en Inge samen met Milan en Demi hun droom waarmaken door de overname van De Schuttershoeve in Altweerterheide.

Op 3 juni zal de opening plaatsvinden, waarbij een nieuwe huisstijl gepresenteerd wordt. Er zal ook iets nieuws voor de kinderen gepresenteerd worden, maar wat dat precies is blijft nog even een verrassing tot de opening. Het restaurant en het terras blijven vertrouwd, net als het personeel.

De zaal zal wat vaker gebruikt gaan worden voor feestjes en partijen. Overdag zullen er in de toekomst ook mogelijkheden zijn voor andere gelegenheden bijvoorbeeld een koffietafel.

Laurens en Katja hebben besloten om de zaak over te dragen zodat ze wat meer kunnen genieten van hun vrije tijd en verder kunnen kijken naar wat er op hun pad zal komen. Ralf en Inge hebben al eerder aangegeven dat als er een overweging was om de zaak over te dragen, dat ze graag om tafel wilden gaan om te kijken of er mogelijkheden zouden zijn om de zaak over te nemen. Na een weloverwogen beslissing is de zaak overgenomen.

Laurens en Katja zijn zelf nog werkzaam tot en met tweede Pinksterdag bij De Schuttershoeve. Ze zijn ervan overtuigd dat Ralf en Inge samen met het team van de Schuttershoeve zullen bijdragen aan het verdere succes van deze horecazaak in het mooie Weerter buitengebied. Tevens willen ze ook de fijne gasten die de afgelopen negen jaar de Schuttershoeve hebben bezocht hartelijk danken.

Meer informatie en de ontwikkelingen kun je volgen via: facebook.com/Schuttershoeve.