Tapzînge bij De SooS in beeld

Na drie jaar van afwezigheid organiseerden de mannen van mannenkoor Manoeuvre uit Weert afgelopen zondag weer het fameuze Tapzînge. Dat het evenement de afgelopen jaren gemist werd bleek wel uit de grote opkomst: nooit eerder was het zó druk. De sfeer zat er dan ook al direct goed in.

Ruim vier uur lang spoorden de mannen van Manoeuvre iedereen in stadscafé De SooS aan om mee te zingen met zowel Nederlandse als Engelse, Duitse, Italiaanse en Franse medleys. Via grote schermen kon het publiek de teksten volgen. “In het café kan iedereen zingen”, luidt immers het motto van de organisatie.

Het was dan ook niet de zang die vooropstond, maar de gezelligheid. Onder het genot van een hapje en een drankje had niemand daar nog iets aan toe te voegen. Bekijk hieronder een sfeerimpressie van de gezellige middag.


Een fotobijdrage van Theo Van de Winkel