Zangvereniging Con Amore schittert op podium van het Munttheater

Op zondagmiddag heeft zangvereniging Con Amore uit Weert eindelijk haar langverwachte optreden gegeven op het podium van het Munttheater.

Het publiek kon genieten van een prachtig verrassingsconcert, waarbij dirigente Sylvia Berghs het strijkorkest, de solistes, de djembé, het combo en de danseresjes wist samen te brengen in een muzikaal spektakel dat het publiek meenam langs verschillende landen en muziekstijlen.

Het concert begon direct goed met het openingsnummer “Ik ben zo blij dat ik je niet vergeten ben” en het publiek was laaiend enthousiast over de uitvoering van “Over de Muur”. Het lied “Do-Re-Mi” werd wel twee keer uitgevoerd die middag en na de pauze ging het spektakel verder met een nummer van Queen “The show must go on”. Het publiek zong enthousiast mee met “Va Pensiero” en het concert werd afgesloten met het heerlijke meezing-nummer “Brand new Day”.

Con Amore heeft enorm genoten van deze middag en bedankt iedereen, en in het bijzonder het Munttheater, hartelijk voor hun medewerking en enthousiasme. Wil je de volgende keer ook bij een concert zijn? Word dan ‘Vriend van Con Amore’ of bekijk de informatie op www.conamoreweert.nl of volg de zangvereniging op sociale media.

Als je zelf graag wilt zingen, ben je van harte welkom om op dinsdagavond mee te repeteren in Tungelroy. Bel gerust naar 06-54986174 voor meer informatie.