Werkzaamheden viaduct Leuken (Ringbaan-Oost)

Algemeen Weert Reageer 1 min. leestijd

De gemeente Weert voert samen met aannemer Gebr. Van Kessel onderhoud uit aan diverse bruggen in Weert. Van maandag 1 mei tot en met vrijdag 12 mei wordt er gewerkt aan onder andere het viaduct Leuken (Ringbaan-Oost). De werkzaamheden worden gelijktijdig uitgevoerd om de duur van de overlast voor verkeer zoveel mogelijk te beperken.

Onderhoudswerkzaamheden

De onderhoudswerkzaamheden aan het viaduct Leuken starten op maandag 1 mei om 7.00 uur en duren tot en met vrijdag 12 mei. Tijdens de werkzaamheden blijft de Graafschap Hornelaan bereikbaar. Voor doorgaand verkeer geldt een omleidingsroute.

Door de afsluiting vervallen ook tijdelijk een aantal bushaltes in en rond Weert. Bekijk voor vertrek de actuele reisinformatie op de website van Arriva.

Werkzaamheden Wiekendreef en Laarderbrug

Aan de brug bij de Wiekendreef wordt eveneens gewerkt van maandag 1 tot en met vrijdag 12 mei. Daarover lees je hier meer.

De eerdere gecommuniceerde werkzaamheden aan de Laarderbrug worden op een later moment uitgevoerd. Zodra de planning van deze werkzaamheden bekend is, volgt hierover meer informatie.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie