‘Working Mates’ van Trespa treden op in de Bosuil

Foto via Depositphotos (amuzica)

Op 28 april staan er vier bands in de Bosuil, met in elke band een medewerker van Trespa. De collega’s hebben zich verenigd om samen een muzikale avond te organiseren met als titel ‘Working Mates On Tour’.

Vier bands

De vier bands die deze avond optreden zijn Van Hagar, Suits Me Right, The Leftovers en Millroad. Kaarten zijn verkrijgbaar via de Bosuil voor € 10,- in de voorverkoop of € 13,- aan de dagkassa.

Van Hagar

Op 6 oktober 2020 verloor de wereld gitaarheld Edward Lodewijk van Halen – beter bekend als Eddie van Halen. Van Hagar heeft hem altijd als levende legende gezien en is in de Benelux en Duitsland dé tributeband die zowel de ‘David Lee Roth-Era’ als de ‘Sammy Hagar-Era’ met grote overtuiging neerzet.

Uniek bij deze band zijn – naast het treffende gitaarwerk en de onderscheidende lead vocals – het strakke koorwerk én de typische piano’s/keyboards bij de grote hits. Aan de basis staat een ritmesectie die met veel eerbied en kracht die typerende feel van Alex van Halen en Michael Anthony neerzet.

Van Hagar trad al enkele keren op bij Graspop Metal Meeting, speelt sinds jaar en dag in de ‘Legends of Rock-tour’ en is zeer regelmatig op grote (tribute-)rockfestivals in Nederland, België en Duitsland te vinden. Met onder andere leden van Ayreon, Praying Mantis, Terra Nova, Vandenberg en Aquila.

Suits Me Right

Na zijn rol in de Graaf van Horne musical werd het weer eens tijd voor Jean Stassen om een lekkere rockband te beginnen. Hij vond in bassist Jules van Bussel een lotgenoot. Daarnaast bespeelt Frank Jacobs de toetsen/sax en zit Dave Geurtjens achter de drums. De van Watts In A Name bekende gitarist Ard Houtappels heeft de band gecompleteerd. Het repertoire van Suits Me Right bestaat uit oude en nieuwe rocknummers, in meerdere stijlen en talen, van onder meer Bløf, Kensington, Toten Hosen en Jackson Browne. 

The Leftovers

Vijf muzikanten uit de regio Weert/Baexem, elk met ruime ervaring in verschillende stijlen. In 2019 vonden zij elkaar in de blues, waarna in 2020 hun eerste optreden plaatsvond. Een week erna kwam covid, maar nu zijn de mannen weer gretig om de podia te betreden met hun mix van traditional blues en bluesrock. Een eigen interpretatie van andere stijlen wordt niet uit de weg gegaan.

Millroad

De vijfkoppige band Millroad laat het publiek kennismaken met zijn favoriete hits uit de jaren ’70 en ’80. De muzikanten bogen samen op zo’n 200 jaar speel- en podiumervaring in binnen- en buitenland. “We zijn allen liefhebbers van de rock en countryrock sound van de jaren ’70 en ’80. Muziek van Eagles, Doobie Brothers, The Allman Brothers, The Rolling Stones en CCR spreekt ons allen aan. Met een eigen kleur en geluid brengen we rock en close harmony uit de zeventiger en tachtiger jaren. Onze muziekkeuzes vullen elkaar goed aan en met vijf verschillende stemmen hebben we een groot bereik.” De tijd van de vetkuiven hebben we achter ons liggen. Maar tijd om achter de geraniums te gaan zitten, hebben we nog lang niet. Gas erop!