23e gratis Eller pleinfestijn Ell Niño

Algemeen Leudal Uitgaan Reageer 3 min. leestijd

Ell – Aanstaande zaterdag 3 juni vindt op het Scheijmansplein in Ell het 23e gratis Eller pleinfestijn Ell Niño plaats. En de weersvoorspellingen zijn geweldig!

Op het podium

Op het podium staan dit jaar de bands Amberjacks, Booze ’n Blues, The Dirty Denims en New Bliss. Ell Niño wordt knallend afgesloten door feestband Guarantee. Van southern rock tot alternatieve pop/rock en van de blues tot happy hardrock: een goed gevuld programma dus, met Limburgse bands en artiesten en een enorme afwisseling tussen verschillende muziekstijlen in de rockscene.

Voor jong en oud

Jonge bezoekers kunnen zich bovendien vermaken op het springkussen of laten schminken. Voor de oudere bezoeker zijn er onder andere de one (wo)man disco, het radje draaien bij de cocktailbar en het pauzekienen voor fantastische prijzen.

Programma

Amberjacks

Ell Niño 2023 wordt geopend door Amberjacks. Blues en rock van de jaren ’70 en ’80 met een vleugje psychedelica van de jaren ’60. Verwacht knallende drums, ronkende baslijnen, schreeuwende gitaarriffs en catchy zanglijnen, gecombineerd tot pure rock.

Booze ’n Blues

Na een strak optreden op Ell Paaso 2022 keren de mannen van Booze ’n Blues terug naar Ell voor een fijn uurtje Blues Rock.

The Dirty Denims

Catchy rock ’n roll, powerpop en een vleugje punkrock. Met hun Happy Hardrock stonden de dames en heren van The Dirty Denims al op Lowlands, Zwarte Cross en Bospop. In 2011 speelden ze ook al eens op Ell Niño en dit jaar zijn ze Back With A Bang voor een knallend optreden op Ell Niño 2023.

New Bliss

Zus Renske en haar tweelingbroers Jelle en Jochem spelen alternatieve poprock. Op Spotify is New Bliss al goed voor honderdduizenden streams. Bas, gitaar, zang en drums; meer is er niet nodig om je mee te nemen in een energieke avond onvervalste hedendaagse rockmuziek op Ell Niño 2023.

Guarantee

Dé Weerter coverband Guarantee sluit Ell Niño 2023 dit jaar knallend af. Met één lange set van meer dan twee uur zullen de hits je om de oren vliegen. GeGuaranteerd feest dus!

Kijk voor meer informatie op www.stichtingpopell.nl.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie