Albert Heijn voor de vijfde keer verkozen tot favoriete bijbaanwerkgever

Albert Heijn is voor de vijfde keer op rij door scholieren en studenten verkozen tot favoriete werkgever voor een bijbaan. Net als voorgaande jaren staat de supermarkt in 2023 op de eerste plek in het onderzoek van Intelligence Group, waarin scholieren en studenten wordt gevraagd bij welke organisatie zij het liefst een bijbaan willen. 

Veel jongeren doen bij Albert Heijn hun eerste werkervaring op, één op de vijf Nederlanders is ooit begonnen met werken bij Albert Heijn. De supermarkt biedt bijbaners werkervaring naast hun tijd op school of studie en een ideale start op de arbeidsmarkt. Zo kunnen scholieren bijvoorbeeld gebruik maken van gratis online (eind)examentraining en kunnen zij ook diverse leer-werktrajecten volgen zoals HBO- en MBO-duaal. 

Edward Both, directeur talent en organisatie bij Albert Heijn: “Ik ben blij en trots dat we voor de vijfde keer verkozen zijn tot beste bijbaanwerkgever. Werken bij Albert Heijn betekent, naast goede arbeidsvoorwaarden, veel plezier en flexibiliteit en de mogelijkheid jezelf te kunnen ontwikkelen. Al onze collega’s hebben een belangrijke rol in het realiseren van onze missie: “Samen beter eten bereikbaar maken. Voor iedereen”. Of dat nu in een van onze winkels, home shop centers, distributiecentra of ons hoofdkantoor is. Zo dragen we samen met alle 125.000 collega’s bij aan een gezonde, sociale en duurzame samenleving.” 

Albert Heijn Heerschap biedt nóg meer extra’s 

Albert Heijn Heerschap voegt daar nog meerdere voordelen voor medewerkers aan toe. Zo ontvangen alle medewerkers 10% korting op hun boodschappen, korting op uitjes en de grootste merken en worden de leukste personeelsfeesten georganiseerd met de gaafste artiesten. Daarnaast ontvangen medewerkers een vriendenbonus t.w.v. €50,- wanneer ze een nieuwe collega aandragen. De nieuwe collega ontvangt ook €50,- wanneer hij of zij minimaal de proeftijd doorloopt. 

Nieuwe carrièrewebsite

Om het vinden van een (bij)baan nog sneller, eenvoudiger en persoonlijker te maken, heeft Albert Heijn de carrièrewebsite ‘werken bij’ compleet vernieuwd. Het nieuwe platform stelt sollicitanten optimaal in staat relevante vacatures te zoeken, vinden en hierop te solliciteren. Uiteraard vanuit een mobile-first gedachtengoed omdat het merendeel van de toekomstige collega’s via hun mobiele telefoon werk maakt van het vinden van hun nieuwe baan. Neem een kijkje op werk.ah.nl