Belangrijke wedstrijd voor eerste elftal van MMC Weert

Aanstaande maandag, op 29 mei 2023, staat er een cruciale wedstrijd op het programma voor het eerste elftal van MMC. Om 14:30 uur zullen zij het thuis opnemen tegen Merefeldia’s eerste elftal. De club uit Nederweert bezet op dit moment de tweede plaats, terwijl MMC één plek lager staat in de 3e klasse – C.

Bij een overwinning op eigen terrein tegen Merefeldia zal het eerste elftal van MMC een plaats in de nacompetitie veiligstellen, met als doel een mogelijke promotie naar de 2e klasse. Echter, bij een gelijkspel of een verlies bestaat de kans dat MMC net buiten de boot valt.

Het eerste elftal van MMC hoopt op een grote opkomst van supporters tijdens deze belangrijke wedstrijd. De spelers zouden het geweldig vinden als jullie massaal komen kijken en hen aanmoedigen. Daarnaast wordt er gehoopt op de aanwezigheid van veel jeugdspelers van MMC, die kunnen leren van dit spannende duel.

Ze kijken uit naar jullie aanwezigheid langs de zijlijn om het eerste elftal aan te moedigen.