Auto belandt op rotonde Ringbaan-Oost

Vrijdag, kort voor middernacht, ontving de politie een melding van een eenzijdig ongeval op de Ringbaan-Oost in Weert. Het incident vond plaats op de rotonde tussen Kampershoek en Molenakker, waar een auto op de rotonde terechtkwam. Gelukkig raakte niemand bij het incident gewond.

De bestuurster van de auto was geschrokken van iets dat over de weg liep. Deze schrikreactie resulteerde in een manoeuvre waarbij de auto uiteindelijk op de rotonde belandde. Het voertuig liep lichte schade op.

Naar aanleiding van de melding werd een bergingsbedrijf opgeroepen om de auto van de rotonde te verwijderen. De berger arriveerde snel ter plaatse en zorgde samen met de politie ervoor dat het voertuig veilig werd afgesleept.

Bekijk een video: https://youtu.be/ewla_OF5iUM