‘Probeer Golfdag’ bij Crossmoor

‘Welcome to the club’ is de landelijke campagne die de golfsport vanaf nu op een bijzondere manier gaat promoten. Op golfbaan Crossmoor in Weert start deze campagne met een ‘Probeer Golfdag’, oftewel een open dag, op zaterdag 10 juni 2023.

Golfen voor iedereen

Iedereen die geïnteresseerd is in een kennismaking met de golfsport is van harte welkom. Je kunt gratis een clinic volgen, kennismaken met de baan en de prachtige natuur ontdekken. Alle informatie over de golfsport wordt verstrekt om te laten zien dat golfen niet meer de elitaire sport is die het vroeger was. Golfen is voor iedereen toegankelijk, 365 dagen per jaar. Bij Crossmoor kan jong en oud genieten van de prachtige natuur en gebruikmaken van de aanwezige faciliteiten.

GolfStart-pakket

Voor diegenen die golfen daadwerkelijk leuk vinden biedt Crossmoor tijdens de open dag bovendien het zogenaamde GolfStart-pakket aan. Dit is dé manier om op een snelle en vooral ook betaalbare wijze alle beginselen van de golfsport te leren. Het pakket omvat zes groepslessen in zes weken met een extra mogelijkheid om gedurende die periode nog meer te kunnen oefenen.

Ga voor meer informatie en om je in te schrijven voor de open dag naar www.crossmoor.nl/probeer-golf/.