Brand in tractor op Molenheide in Soerendonk

Soerendonk – Op zaterdag omstreeks 10.15 uur zijn de hulpdiensten gealarmeerd vanwege een brand in een landbouwvoertuig in Soerendonk.

De brand vond plaats op de Molenheide, ter hoogte van Vloeten, waar een tractor in brand stond. Gelukkig wist de bestuurder het voertuig veilig te parkeren bij een nabijgelegen bushalte en kon hij zichzelf en de passagiers in veiligheid brengen. Bovendien slaagden ze erin om enkele goederen veilig te stellen.

De brandweer slaagde erin om de brand snel te doven. Dankzij hun snelle optreden werd voorkomen dat de brand zich verder kon verspreiden. De politie kwam eveneens ter plaatse om het verkeer in goede banen te leiden.

De brand werd vermoedelijk veroorzaakt door een technisch mankement aan het landbouwvoertuig.