Danstalent Divina Luz Karg uit Weert met X-Flow in de prijzen

Ingestuurde foto

Danstalent Divina Luz Karg uit Weert behaalde de derde plaats op het UDO European Street Dance Championships 2023 in Kalkar, Duitsland. Het evenement vond plaats van 18 tot 21 mei en de 9-jarige Divina schitterde samen met haar team “X-Flow” van Dansschool FLXN uit Eindhoven in de categorie U12.

De getalenteerde danseres neemt zowel deel aan groepsdansen als aan solo hiphop battles in de U12-categorie. Hoewel ze niet bij de laatste vier eindigde in de battles, toonde Divina haar indrukwekkende dansvaardigheden en eindigde ze met haar team op een zeer eervolle derde plaats in Europa.

De weg naar succes begon voor Divina en X-Flow op het Dutch Championships in april, waar het team de tweede plaats in Nederland veroverden. Divina nam ook deel aan de hiphop battles op dit nationale kampioenschap en behaalde een vierde plaats in Nederland.

De dansreis van Divina is nog niet ten einde, want van 23 tot 27 augustus staat ze gepland om deel te nemen aan de UDO World Street Dance Championships 2023 in Blackpool, Engeland. Het belooft een spannende en uitdagende ervaring te worden, waar Divina haar talenten op het wereldtoneel zal tonen.