Weekmarkt van Pinksterweekend in beeld

Het was zaterdag gezellig druk tijdens de weekmarkt in Weert. De markt biedt tal van goederen en het leek wel alsof de verse groenten en kleurrijke bloemen vandaag erg in trek waren.

De kramen waren rijkelijk gevuld met een breed scala aan groenten, van knapperige sla tot zoete aardbeien en verse kruiden. Het aanbod van bloemen was al even indrukwekkend, met prachtige boeketten en bloemstukken die de markt een kleurrijke uitstraling gaven.

Marktbezoekers genoten van het mooie weer en de levendige sfeer op de markt. De geur van verse groenten en bloemen vulde de lucht, terwijl mensen zich verlekkerden aan de heerlijke producten en inspiratie opdeden voor de komende Pinksterdagen. De kraamhouders waren enthousiast en verwelkomden de klanten met een glimlach.

Ook de horeca deed weer goede zaken. Het was immers stralend lenteweer.


Een fotobijdrage van Theo Van de Winkel