De 60e Mijl van Mares komt eraan

Maarheeze – Elk jaar, een week na de Tour de France, is Maarheeze het decor van het gezelligste wielerevenement van Nederland: de Mijl van Mares. Deze wordt dit jaar voor de zestigste keer verreden. Dat jubileum is natuurlijk een extra mooi feestje waard!

Twee dagen feest

Op vrijdag 28 en zaterdag 29 juli zal de 60e Mijl van Mares plaatsvinden. Ja, je leest het goed: het feest duurt dit jaar twee dagen. Vanwege het jubileum wordt er dit jaar extra uitgepakt. Niet één, maar twee feestavonden in het eerste weekend van de bouwvak: dat wil je niet missen! Houd de website en sociale media in de gaten voor meer informatie over het programma.

Zelf meefietsen

Uiteraard rijden niet alleen de profrenners over de straten van Maarheeze, maar kun je zelf ook meedoen. Er is voor ieder wat wils: zo is er de Grote Prijs van Cranendonck voor de recreatieve renners en de Grote Prijs van de Mijl voor de meer geoefende coureurs. Duik je liever de lommerrijke omgeving in en ben je niet bang om vies te worden? Dan doe je mee aan de Cyclewear ATB-tocht. En last but not least: de jongens en meisjes van de basisschool kunnen zich met elkaar meten tijdens de Dikke Banden Race. Het is nu al mogelijk om je in te schrijven; dat doe je via deze link.

Kom je liever kijken, iets eten en drinken en genieten van de sfeer? Dan ben je uiteraard ook meer dan welkom om het 60-jarig jubileum te komen vieren. Zet 28 en 29 juli in je agenda!