Feest mee met Schutterij St. Jacobus Hunsel

Foto via Depositphotos ([email protected])

Hunsel – Na acht jaar is het zo ver: Schutterij St. Jacobus Hunsel mag weer een schuttersfeest organiseren. Op zondag 4 juni verwelkomen ze een twintigtal schutterijen uit de regio Weert. En dat is nog niet alles: op vrijdag 2 juni zal de welbekende Janse Bagge Bend een spetterend optreden geven. Alle activiteiten vinden plaats in en om de feesttent aan de Kallestraat in Hunsel.

Vrijdag 2 juni: Janse Bagge Bend

Deze muziekavond begint om 20.30 uur en is geschikt voor jong en oud. De Janse Bagge Bend staat garant voor een prachtige feestavond.

Toegangskaarten zijn verkrijgbaar in de voorverkoop voor € 15 per stuk. Bestel ze via de website www.jacobushunsel.nl of haal ze bij Rijwielhandel Janssen in Hunsel.

Zondag 4 juni: Bondsschuttersfeest

Op deze dag zullen de deelnemende schutterijen tijdens de optocht en bij de schiet- en terreinwedstrijden strijden om diverse prijzen. Een kleurrijke optocht trekt vanaf 14.00 uur door de straten van Hunsel. Het defilé wordt afgenomen op de Marculphusstraat. De terreinwedstrijden starten om 12.30 uur en de schietwedstrijden beginnen om 15.00 uur.

De toegang tot het feestterrein en alle wedstrijden is gratis. Dus nodig je vrienden, familie en buren uit en beleef samen een fantastische dag vol traditie en vermaak.