Zwem4daagse in Weert: Blijven zwemmen voor plezier en veiligheid

Algemeen Uitgelicht Weert 3 reacties 2 min. leestijd

Update – Zwembad De IJzeren Man organiseert van 19 juni tot en met 23 juni in samenwerking met Reddingsbrigade Weert, ZPC De Rog, De IJsberen, de Koelekopkes en Punt Welzijn de Zwem4daagse bij Zwembad De IJzeren Man. Dit sportieve evenement heeft als doel om jong en oud te stimuleren om te blijven zwemmen.

Nederland, als echt waterland, hecht veel waarde aan zwemvaardigheid voor de veiligheid in en om het water. Het Zwem4daagse evenement is gericht op zowel jonge als oudere deelnemers. Het is belangrijk voor kinderen om na het behalen van hun zwemdiploma regelmatig te blijven zwemmen en de aangeleerde vaardigheden te blijven oefenen. Plezier en veiligheid gaan hand in hand. Daarom organiseert Zwembad De IJzeren Man van maandag 19 juni tot en met vrijdag 23 juni de Zwem4daagse, een sportieve activiteit waar iedereen samen met vrienden, familie of klasgenoten aan kan deelnemen. Zwemmen en bewegen in het water is niet alleen leuk, maar ook ontzettend gezond.

Gedurende de Zwem4daagse zwemmen de deelnemers vier dagen lang een afstand van 250 meter of 500 meter per dag. Als beloning voor hun prestatie ontvangt elke deelnemer op de laatste dag een medaille.

Gedurende het hele jaar worden er op verschillende locaties in Nederland Zwem4daagses georganiseerd, met name in de maanden juni, juli en oktober. Dit seizoen zullen meer dan 60.000 mensen in Nederland deelnemen aan dit evenement.

Meedoen

Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven via een online inschrijfformulier: https://www.zwem4daagse.nl/zwem4daagse/deelnemen/zoeken/item/680212/de_ijzeren_man/

Deelnemers kunnen dagelijks starten tussen 09:00 en 10:00 uur en van 15:30 tot 19:00 uur. De kosten voor deelname bedragen €9 per persoon bij voorinschrijving.

Update: Je kunt je enkel online inschrijven.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
3 reacties