Geslaagd Woon Event Weert 2023

Plaats een reactie

Gisterenavond vond in de Paterskerk in Weert het Woon Event Weert plaats. Dit evenement werd georganiseerd door Veldsink Bastiaans & Winkelmolen, Dwars Makelaars, Warm Wonen in Weert en MHK Notarissen. Partijen die een nadrukkelijke plek in de maatschappij hebben.

Uitgebreide informatie

Tijdens verschillende presentaties gaven de bedrijven uitgebreide informatie. Zo gaf Veldsink Bastiaans & Winkelmolen informatie over financieringen, overdrachtsbelasting, de familiebank en de mogelijkheden van de starterslening. Dwars Makelaars schetste een beeld van de actuele woningmarkt in Weert, sprak over de rol van de makelaar in het proces en gaf antwoord op vragen zoals waarvoor je een taxatie nodig hebt. Warm Wonen in Weert nam de aanwezigen mee in de mogelijkheden van het verduurzamen van een woning. MHK Notarissen vertelde over het samenlevingscontract en het levenstestament. Met een grap tussendoor werd juist de ernst van de noodzaak om samen zaken vooraf goed te regelen duidelijk gemaakt. 

Succesvol event

De interessante presentaties waren met opzet niet te lang zodat de aandacht van de aanwezigen vastgehouden werd. Aan het eind van de avond werden individuele vragen uitgebreid beantwoord door de organiserende bedrijven. Tevens werd door Dwars Makelaars een nieuwbouwproject van Linde Project voorgesteld. De tien twee-onder-een kapwoningen die gelegen zijn in Laarveld Fase 4 en ontsloten worden voor de infrastructuur van Laarveld Fase 3 zijn ruim van opzet en natuurlijk zeer energiezuinig. De inschrijving voor dit project startte aan het eind van de presentaties. Iets waar veel genodigden direct gebruik van maakten.

Kortom: een succesvol Woon Event Weert, aldus de organisatie.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie