Komende vrijdag nachtafsluiting A2 Grathem – Weert-Noord

Algemeen Informatie Leudal Regio Reageer 2 min. leestijd

Rijkswaterstaat voert onderhoud uit aan de snelweg A2, waardoor de A2 tussen oprit (41) Grathem en afrit (38) Weert-Noord in de richting van Eindhoven gesloten zal zijn van vrijdag 12 mei 21.00 uur tot zaterdag 13 mei 2023 09.00 uur.

Extra reistijd

Tijdens deze werkzaamheden zijn tussenliggende op- en afritten en parkeergelegenheid Meiberg (Burger King) aan de A2 richting Eindhoven ook gesloten. Het is raadzaam voor weggebruikers om rekening te houden met een extra reistijd die kan oplopen tot 30 minuten.

De afsluitingen in de richting van Eindhoven beginnen bij oprit (41) Grathem tot afrit (38) Weert-Noord. Gele borden ter plaatse zullen informatie geven over de werkzaamheden en verkeersmaatregelen. Het is goed om te weten dat de onderhoudswerkzaamheden weersgevoelig zijn. Bij slecht weer kunnen de werkzaamheden mogelijk geen doorgang vinden en worden ze opnieuw ingepland.

Onderhoudswerk

Het onderhoudswerk aan de weg, viaducten, bruggen en tunnels valt onder het Onderhoudscontract dat Rijkswaterstaat laat uitvoeren. Het betreft regulier onderhoud dat periodiek nodig is, zoals asfaltering, vervanging van voegovergangen, maaiwerkzaamheden, snoeiwerkzaamheden, asfalt reinigen en onderhoud aan de vangrail. Het doel is om een vlotte en veilige doorstroming voor de weggebruikers te creëren.

Veiligheid voorop bij de wegwerkzaamheden. Rijkswaterstaat werkt dag en nacht om het verkeer soepel en veilig te laten verlopen. Veiligheid staat hierbij voorop. Weggebruikers kunnen hieraan bijdragen door de aanwijzingen op te volgen en zich aan de snelheidslimiet te houden.

Meer informatie

Meer informatie over de werkzaamheden aan de A2 is te vinden op de website van Rijkswaterstaat Verkeersinformatie.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie