Loods 19 opent seizoen Kunstwei Budel met kleurige objecten

Algemeen Cranendonck Reageer 2 min. leestijd

Budel – Vanaf zondag 14 mei is de Kunstwei Budel aan de Grensweg 64 weer open. In de boomgaard en op het grasland is kunst te zien (en te koop) van Hendrike Huijsmans, Marleen Vansteenvoort, Jan Bakker, Elt de Boer, Raph Janssen, Marijke van Dijk, Marcel Haccuria, Adriaan Francis, Ingrid Wind e.a. Naast veel kleur wordt er ook ingetogener werk geëxposeerd. 

Creatief, educatief en recreatief

“Voor elk wat wils”, aldus Ingrid van der Linden, die samen met haar partner Ad de creatieve onderneming Loods 19 runt. “Onder al dat dagelijkse geweld van algoritmes, artificial intelligence en chatbots is het een verademing om met je handen bezig te zijn. Daarom tonen we kunst als het resultaat van een ambacht en laten we geïnteresseerden op onze zogenaamde ‘craftdagen’ tijdens workshops glas-in-lood, tiffany, hotpot, boekbinden, collage maken, vilten, tekenen en schilderen kennismaken met diverse maaktechnieken. Liefhebbers kunnen ook zelf aan de slag met een project. Wij bieden ruimte en een helpende hand. Alles onder het motto van Loods 19: creatief, educatief en recreatief.”

Praktische informatie

De expositie is gratis te bezoeken op 14, 18, 19, 20 en 21 mei en daarna elke zondag van 11.00 tot 16.00 uur. Ook tijdens de craftdagen (bijna elke doordeweekse middag worden er workshops gegeven) en op afspraak (06-53713657) is de Kunstwei Budel geopend.

Wie graag een nachtje wil verblijven in deze inspirerende omgeving kan bovendien (na reservering) terecht op de minicamping, waar ruimte is voor vier campers, caravans of tenten.

Ga voor meer informatie naar www.kunstweibudel.nl en www.loods19.nl

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie