Omzeilen van verkeerslichten eindigt in ongeval in Kelpen-Oler

112 Algemeen Leudal Regio 2 reacties 1 min. leestijd

Kelpen-Oler – Op maandag omstreeks 16:30 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een verkeersongeval in Kelpen-Oler. Het bleek dat twee personenauto’s op de Kelperweg met elkaar in botsing waren gekomen en een van de voertuigen was daarbij op zijn kop beland.

Het ongeval was veroorzaakt doordat de bestuurder van de blauwe auto de verkeerslichten op de N280 wilde omzeilen via de parkeerplaats van de Molshoof. Hierbij heeft de bestuurder een naderende auto op de Kelperweg over het hoofd gezien, waarna een botsing ontstond.

De bestuurder van de auto die op zijn kop was beland, is ter plaatse nagekeken door ambulancepersoneel maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De bestuurder van de auto die de sluiproute nam, kwam met de schrik vrij.

De politie was ter plaatse om verslag op te maken van het ongeval en regelde het verkeer. De omgeslagen auto is afgesleept door een berger.

Bekijk een video via: https://youtu.be/bZkl24SOD7k

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
2 reacties