Maasstraat viert de Week van de Stenen winkel

Algemeen Economie Uitgelicht Weert Reageer 2 min. leestijd

Van 8 tot en met 14 mei 2023 vindt de tweede nationale ‘Week van de Stenen Winkel’ plaats, met als doel de lokale fysieke winkel te benadrukken en de consument bewust te maken van de waarde van deze winkels.

In de Maasstraat in Weert gaat men nog een stapje verder en zetten de winkeliers ook hun klanten in het zonnetje. De deelnemende winkels organiseren verschillende feestelijke activiteiten op de winkelvloer om samen met hun klanten de kracht van stenen winkels te vieren tijdens de ‘Week van de Stenen Winkel’.

“De reden dat we deelnemen aan de ‘Week van de Stenen Winkel’ is dat er steeds meer winkels verdwijnen en zo de stad steeds minder interessant wordt en dat is toch ontzettend jammer! ”, vertelt Jolanda van Stipdonk van Xambeau. “We kijken ernaar uit om samen met iedereen in Weert de kracht van onze lokale stenen winkels te vieren en nog eens te onderstrepen waarom deze winkels een plekje verdienen in ons centrum.”

“De Maasstraat gaat heel veel doen, er wordt sowieso flink versierd. Iedere winkelier heeft z’n eigen acties en bedankjes waarmee ze de klanten verrassen. We willen de klanten ook benadrukken hoe belangrijk het is dat wij er zijn als stenen winkels, maar we willen de klanten ook heel graag bedanken”, aldus Rina van Heugten van Ongewoon Baby & Kids.

Bekijk de video: https://youtu.be/sCyu4GwE8eA

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie