Motorrijder zwaargewond na botsing in bocht op Hugten in Maarheeze

112 Algemeen Cranendonck 2 reacties 1 min. leestijd

Maarheeze – Op dinsdagochtend heeft er omstreeks 10.50 uur een ernstig ongeval plaatsgevonden op de Hugten in Maarheeze. Een bestelauto en een motor kwamen in de bocht ter hoogte van de Heugterweg met elkaar in botsing. Hierbij raakte de motorrijder zwaargewond.

Het Mobiel Medisch Team (MMT) kwam ter plaatse met de traumahelikopter om medische hulp te verlenen. Een boer en een vrachtwagenchauffeur hebben hun voertuigen gebruikt om de locatie van het ongeval af te zetten en andere weggebruikers te waarschuwen. Dankzij deze actie konden de hulpverleners veilig hun werk uitvoeren.

De zwaargewonde motorrijder is gestabiliseerd en naar het ziekenhuis overgebracht. De twee inzittenden van de bestelauto kwamen met de schrik vrij en zijn meegenomen naar het politiebureau om een verklaring af te leggen.

De weg is volledig afgesloten voor verkeer en de politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Bekijk een video: https://youtu.be/12MPIQQVoe0

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
2 reacties