Open inloop koffiemoment in Buurthuis Moesel

Algemeen Uitgaan Weert Reageer 2 min. leestijd
Foto via: Depositphotos (@belchonock)

Op donderdag 1 juni aanstaande lanceert Buurthuis Moesel een nieuw initiatief om de gemeenschap bij elkaar te brengen. Onder het genot van een gratis kop koffie of thee kunnen mensen van alle leeftijden en achtergronden binnenlopen voor een gezellig praatje.

Van 14.00 uur tot 16.00 uur zullen de deuren van het buurthuis wijd openstaan, waardoor iedereen die behoefte heeft aan sociaal contact van harte welkom is. Dit koffiemoment is niet alleen bedoeld voor mensen die zich alleen voelen, maar voor iedereen die het leuk vindt om nieuwe mensen te ontmoeten, het laatste nieuws uit de wijk te bespreken of oude bekenden weer te zien.

Het open inloop koffiemoment zal wekelijks plaatsvinden op donderdag tussen 14.00 uur en 16.00 uur in het buurthuis Moesel, gelegen aan de Christinelaan 25 te Weert. Het is een informele gelegenheid waarbij geen kosten in rekening worden gebracht voor de koffie. De waarde van de gesprekken die er ontstaan is echter onschatbaar, zowel voor jezelf als voor anderen.

De organisatoren benadrukken dat iedereen welkom is. Of je nu behoefte hebt aan een luisterend oor, geïnteresseerd bent in het ontmoeten van nieuwe mensen of gewoon wilt genieten van een ontspannen sfeer, dit open inloop koffiemoment biedt een uitgelezen kans om betrokken te raken bij de lokale gemeenschap.

Kom langs op donderdag 1 juni en daarna elke donderdag tussen 14.00 uur en 16.00 uur in Buurthuis Moesel, Christinelaan 25 te Weert, en geniet van een gratis kop koffie terwijl je nieuwe verbindingen aangaat.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie