Pakketbus rijdt zich vast in opengebroken Irenelaan

Vandaag kan de geschatte bezorgtijd van PostNL-pakketjes in Weert-Zuid afwijken. Een pakketbus raakte namelijk vast in de opengebroken Irenelaan, waar werkzaamheden werden uitgevoerd om de riolering te vervangen.

In een poging de pakketjes zo snel mogelijk te leveren, besloot de toegewijde bezorger toch door te rijden, ondanks de wegafzetting. Helaas kwam de bus vast te zitten in het mulle zand dat was blootgelegd door de wegwerkzaamheden. De combinatie van zwaar beladen pakketten en de ongunstige ondergrond bleek te veel voor de bus, waardoor hij vast kwam te zitten.

Tot overmaat van ramp ontstond er een woordenwisseling tussen de postbezorger en enkele buurtbewoners. Om verdere escalatie te voorkomen, kwamen medewerkers van handhaving ter plaatse.

Uiteindelijk slaagde men erin om met een tractor de pakketbus weer op het asfalt te krijgen. Dankzij zijn snelle optreden kon de bezorging van de pakketjes worden voortgezet.