Ree uit sluisdeur van Sluis 16 gered

112 Algemeen Brandweer Weert Uitgaan 1 reactie 1 min. leestijd

Op donderdagochtend omstreeks 11.15 uur is de brandweer uitgerukt voor een melding over een ree die in de problemen zat bij de sluisdeur van Sluis 16 in Weert. Medewerkers die bezig waren met het groenonderhoud zagen het dier in de sluisdeur zitten en waarschuwden de hulpdiensten.

Ter plaatse aangekomen, sprong de ree echter terug het water in toen de brandweerlieden met een boot arriveerden. Er werd vervolgens geprobeerd om het dier uit het water te halen, zowel vanaf de kade als vanaf het water zelf.

Uiteindelijk lukte het de brandweerlieden om de ree te vangen vanuit de boot. Het dier is uit het water gehaald en naar een nabijgelegen bosgebied gebracht. Daar is het vrijgelaten.

Bekijk de beelden via: https://youtu.be/pIHqj0gD0hs

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
1 reactie