Schappen Albert Heijn Heerschap weer gevuld

Algemeen Economie Weert Winkelen 10 reacties 1 min. leestijd

De bevoorrading van de Albert Heijn-winkels in onze regio is rap gegaan. Nadat de werkzaamheden in de verschillende distributiecentra van Albert Heijn weer zijn opgestart, zijn de leveringen snel op gang gekomen.

Ducleaux Frijters, supermarktmanager van Albert Heijn Heerschap Leuken: “We werden meerdere keren per dag door Albert Heijn op de hoogte gehouden. Eerst over de stakingen en vervolgens over de opstart van de leveringen. We kregen overzichten met verwachte leveringsaantallen na hervatting van de werkzaamheden. De eerste grote vrachten zijn inmiddels verwerkt.”

Albert Heijn Heerschap krijgt het merendeel van de leveringen vanuit distributiecentrum Tilburg. Tot afgelopen dinsdag kregen de Albert Heijn Heerschap-winkels alles uitgeleverd. Daarna begon het te nijpen. Tot gisterennacht het verlossende nieuws kwam dat de stakingen voorbij zijn.

Ducleaux Frijters: “Ik ben echt trots op onze medewerkers, we hebben samen in no time de schappen weer gevuld. Gelukkig kunnen onze klanten weer goed boodschappen doen!”

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
10 reacties