Scouting Keent-Moesel zorgt voor een dag vol plezier

Zaterdag vond de Scoutiviteit plaats, georganiseerd door scouting Keent-Moesel. Het speelveld aan de Johan Willem Frislaan was omgetoverd tot een waar scoutingparadijs met allerlei activiteiten voor de jeugd.

Kinderen konden marshmallows roosteren boven het vuur of dekking zoeken in een klein fort. Maar dat was nog lang niet alles. Er waren nog veel meer activiteiten waarbij de jeugd spelenderwijs kennis kon maken met de diversiteit en het plezier dat scouting te bieden heeft.

De weersomstandigheden waren vandaag erg goed en dat zorgde ervoor dat het glaasje ranja extra lekker smaakte. Van spelletjes tot speurtochten, er was genoeg te doen om uren bezig te zijn.

Scouting Keent-Moesel hoopt dat deze Scoutiviteit ervoor heeft gezorgd dat meer kinderen enthousiast zijn geworden over scouting en zich wellicht willen aansluiten bij de groep.