SV Altweerterheide viert zijn 75-jarig jubileum met een feestweekend

Algemeen Altweerterheide Dorpen Uitgaan Reageer 2 min. leestijd
Turnback & The Blazing Babes

SV Altweerterheide viert dit jaar zijn 75-jarig jubileum en dat wordt groots gevierd. Het feestweekend staat gepland op 24 en 25 juni 2023 en belooft een gezellig en sportief evenement te worden.

Zaterdag

Op zaterdagmiddag om 13:00 uur gaat het jubileumweekend van start met een recreatief 7×7 voetbaltoernooi. Iedereen vanaf 16 jaar is welkom om zich met een team van minimaal zeven personen in te schrijven. Na afloop van het toernooi wordt er een gezellige BBQ georganiseerd. Wil je hierbij aanwezig zijn? Meld je dan vooraf aan en betaal een bijdrage van 10 euro per persoon.

Het feest gaat in de avond verder in de tent met DJ Bas Coolen en een optreden van Turnback & The Blazing Babes. Dit belooft een feestelijke avond te worden die je niet wilt missen.

Zondag

Op zondagmiddag wordt het jubileumweekend afgesloten met een zeskamp, waar jong en oud aan mee kan doen. Deelname is mogelijk vanaf 12 jaar en een team moet minimaal uit 6 personen bestaan. Voor de kleinsten is er een springkussen aanwezig. Vergeet niet je teamnaam en naam van de spelers door te geven.

Inschrijven

Wil jij graag deelnemen aan het 7×7 toernooi, de BBQ, de feestavond en/of de zeskamp? Schrijf je dan in via [email protected] en vier het jubileum van SV Altweerterheide mee.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie