Wonderful Days: DJ Vok & friends terug in de Aanwinst

Uitgaan Reageer 4 min. leestijd

Nederweert – Op woensdag 8 mei, de avond voor Hemelvaartsdag, presenteert DJ Vok de tweede editie van ‘Wonderful Days’ in de Kleine Winst / Aanwinst in Nederweert. Na het overweldigende succes van vorig jaar is deze ode aan de legendarische Nederweerter stapavonden terug – dit keer in een ruimer jasje. Het programma staat wederom bol van lekkere dansbare muziek uit de 90’s, 00’s en meer, vakkundig aan elkaar gemixt door Vok en zijn muzikale vrienden Robin Rox, The Unforgiven en Ogre. MC B.I.G. zorgt voor de vocale begeleiding. De draaitafels worden gestart om 20.00, de toegang is gratis en het terras is geopend.

Wonderful Days

Wonderful Days begon in 2023 als feest voor het 20-jarig jubileum van DJ Vok – een geboren Nederweertenaar die doordeweeks luistert naar de naam Dennis Verheijen. Liefhebbers van eurodance, Spice Girls, Zino dance classixs, jumpstyle en happy hardcore kwamen in groten getale hun danspasjes showen en hard meezingen met songteksten die ze vroeger nog uit het boekje van een CD-maxisingle hadden geleerd. Dat smaakt naar meer, en daarom dit jaar een nog betere editie om de nostalgische vibe van ‘op stap’ bij Madeira, Santa, Apostel en de Carte te herbeleven.

In de ruim 20 jaar dat Dennis actief is als DJ heeft hij al op vele locaties de voetjes van de vloer gebracht met behulp van vrolijke meezingers en energieke beats. Denk aan SoundControl en Nitro-gen bij Grand Madeira, de befaamde kermisfeesten bij Santa Domingo en later Wups Pub, beroemde partytempels als de Apollo in Helden en Carte Blanche in Weert, en ook buitenfestivals als Paperclip en Outrageous.

Gast-dj’s

De gast-dj’s van dienst zijn allemaal bekende namen die je in de afgelopen 25 jaar al vaak hebt zien prijken op posters in bushokjes, op flyers bij de videotheek(!) en uiteraard achter menig draaitafel in de regio. DJ Ogre staat bekend als creatieve platenkunstenaar, begonnen in het hardere werk (o.a. Carte Blanche, The Sphere in Asten) en tegenwoordig thuis in alle hoeken van het dance-spectrum. Naast een solo-set zal hij ook de avond mede-afsluiten met een knallende set als duo Vok & Ogre: het legendarische Nederweerter tweetal dat gewapend met toeters, confetti en freestyle elke dansvloer met de hands in the air krijgt.

DJ Robin Rox ken je als één van de groovy smaakmakers van de drukbezochte clubavonden in de Apostel in Weert en meer recent van de TimeMachine area op Outrageous Festival. Daarnaast hoor je hem bijna dagelijks op WeertFM. DJ The Unforgiven stond in de DJ-booth bij o.a. The Energy in Budel en ook de Carte Blanche. Deze avond neemt hij het publiek mee naar de retro sounds van de beruchte kleine zaal van die Weerter discotheek, waar hij vele nachten een uiteenlopende mix van oldschool en stevige house classics heeft gedraaid. En tenslotte is het feest niet compleet zonder de Weerter MC B.I.G., die door de jaren heen al tientallen optredens van elk van deze DJ’s heeft ondersteund met zijn krachtige stem en opzwepende vocals.

Praktische informatie

  • Datum: woensdag 8 mei 2024
  • Locatie: Eetcafé De Kleine Winst, Kerkstraat 2 in Nederweert
  • Aanvang: 20.00 uur
  • Entree: gratis

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie