Zomer Pleinfestijn brengt mensen samen voor een gezellige dag

Plaats een reactie
Fotograaf: Theo Van de Winkel

Op vrijdag 2 juni slaan PSW, Basisschool Aan de Bron, Scouting St. Rumoldus, Punt welzijn en Kinderopvang Humankind de handen ineen om het Zomer Pleinfestijn te organiseren.

Dit evenement belooft een geweldige dag te worden vol leuke activiteiten, smakelijke lekkernijen en de mogelijkheid om mooie producten te kopen. Jong en oud zijn van harte welkom om de zomerse sfeer te komen ervaren, en het beste van alles is dat de toegang gratis is.

Gevarieerd programma

Het Zomer Pleinfestijn biedt een gevarieerd programma voor iedereen. Bezoekers kunnen genieten van verschillende activiteiten, waarbij er aan zowel de kleintjes als de grotere kinderen gedacht is. Daarnaast is er een ruim aanbod aan overheerlijke lekkernijen, bereid op de barbecue. Van begin tot eind is er genoeg te beleven, dus mis het niet!

Verschillende locaties

Het evenement zal op verschillende locaties plaatsvinden, elk met zijn eigen unieke charme. Het Creatief centrum PSW aan de Graafschap Hornelaan 88 opent zijn deuren van 16.00 uur tot 19.00 uur. De Ontwikkelingsgroep Weert PSW aan de Maaslandlaan 1a verwelkomt bezoekers van 17.00 uur tot 19.00 uur. Basisschool Aan de Bron, gelegen aan dezelfde Maaslandlaan 1, biedt activiteiten aan van 17.00 uur tot 19.00 uur. Kinderopvang Humankind, ook te vinden aan de Maaslandlaan 1, sluit zich aan bij het festijn van 17.00 uur tot 19.00 uur.

Organisatoren

De organisatoren van het Zomer Pleinfestijn hebben elk hun eigen expertise en betrokkenheid in de maatschappij van Weert. PSW staat bekend om hun zorg en ondersteuning aan mensen met een verstandelijke beperking, terwijl basisschool Aan de Bron zich richt op het begeleiden van kinderen naar zelfstandigheid en persoonlijke ontwikkeling. Kinderopvang Humankind streeft naar de optimale groei en bloei van elk kind, terwijl Punt welzijn een dienstverlenende welzijnsorganisatie is die zich inzet voor diverse groepen in de gemeente Weert. Ten slotte biedt scouting St. Rumoldus uitdagende activiteiten aan waarmee jongens en meisjes gestimuleerd worden om zich persoonlijk te ontwikkelen.

Bloemetjesroute

Om ervoor te zorgen dat je niets mist tijdens het Zomer Pleinfestijn, kun je de bloemetjesroute volgen die je naar de verschillende locaties leidt. Parkeergelegenheid is beschikbaar op de parkeerterreinen van PSW (vanaf 16.30 uur) en bij sporthal Aan de Bron.

Bekijk de flyer (PDF): https://iwdg.nl/3IAOpDO

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie