Auto met caravan geschaard op A2 bij Leende

Leende – Op zondagmiddag rond 12:45 uur vond er een verkeersongeval plaats op de snelweg A2 tussen Eindhoven en Weert, waarbij een auto met caravan betrokken was. Het incident vond plaats in de zuidelijke rijrichting.

Na het ongeval arriveerde er een ambulance ter plaatse om de inzittenden van de auto medisch te onderzoeken. Gelukkig hoefde niemand van hen naar het ziekenhuis te worden vervoerd. Zowel de caravan als de auto die deze trok, liepen aanzienlijke schade op door het incident.

Omdat de auto en caravan nog recht gezet konden worden, werd er besloten om door te rijden naar verzorgingsplaats ’t Haasje in Maarheeze. Daar kon het ongeval verder worden afgehandeld. Een bergingsbedrijf werd opgeroepen om de beschadigde caravan weg te slepen.

Het verkeersongeval leidde tot een file vanaf Valkenswaard. Ook vanuit de richting van Weert ontstond er een file door nieuwsgierige automobilisten die vertraging veroorzaakten.